logó
címfotólogó

Koporsós temetés

Teljes körűen elvégezzük a koporsós temetést, ránk bízhat minden, a halottszállítással, a sírásással és a temetés lebonyolításával kapcsolatos teendőt.

koporsós temetési ravatal

A temetés megrendelése

Irodáinkban gyakorlott munkatársaink segítenek a halálesetet követő teendőkben, a halottszállítás és a koporsós temetés megrendelésében.

Iratok beszerzése

Ránk bízhatja a temetéshez szükséges Halottvizsgálati bizonyítvány és a Halotti anyakönyvi kivonat beszerzését is.

Halottszállítás

Az elhunytat munkatársaink az elhalálozás helyéről a temetőbe szállítják. Ha a haláleset otthon következik be, éjjel-nappal hívhat minket ügyeletes telefonszámunkon és munkatársaink rövid időn belül a helyszínre érkeznek. Ha szükséges, munkatársaink az elhunytat felöltöztetik.

Kegyeleti kellékek

Széles kellékválasztékot biztosítunk koporsókból, sírjelzőkből, a temetéshez szükséges kegyeleti kellékekből. A honlapunkon megtalálható termékeket megtekintheti személyesen is irodáink bemutatótermeiben.

Kegyeleti koszorúk, virágok

Megrendelheti tőlünk a kegyeleti koszorúkat, virágokat, 1991 óta foglalkozunk koszorú- és virágkötészettel. Katalógusunkat megtekintheti itt, honlapunkon is.

Sírásás

Kiássuk a sírt, mely lehet normál mélységű vagy mélyített. Utóbbi esetben egy koporsó később rátemethető. Álkripta készítését is vállaljuk, ha nem szeretné, hogy a koporsó földdel érintkezzen.

Ravatalozás

A temetés napján elkészítjük a ravatalt, korszerű hangosítást biztosítunk, igény szerint több mikrofonnal, egyedi zenei összeállításokkal.

koporsós temetési ravatal

A temetés lebonyolítása

Elvégzünk minden, a temetéssel kapcsolatos teendőt:

  • A temetésre érkező gyászolók koszorúit elhelyezzük a ravatalnál.
  • A búcsúztató beszédet követően a koporsót a sírhoz visszük és a sírba engedjük.
  • Elvégezzük a hantolást.
  • A hantolás alatt a kegyeleti koszorúkat, virágokat a sírhoz szállítjuk, majd a hantolás végén a sírra helyezzük.

Munkatársaink együtt érző tisztelettel, alkalomhoz illő viseletben végzik munkájukat és a temetés zavartalan lebonyolításához szükséges létszámban vesznek részt a búcsúztatón.

Forduljon hozzánk bizalommal, több mint 30 év szakmai tapasztalattal segítünk a koporsós temetés megszervezésében.