logó
címfotólogó

Felhasználási feltételek

Az inri.hu domain név alatt elérhető weboldalak (továbbiakban: Honlap) tulajdonosa és üzemeltetője az I.N.R.I. Temetkezési és Szolgáltató Bt. (cégjegyzékszám: 07-06-002857, továbbiakban: Üzemeltető). A weboldal használatával Ön (továbbiakban: Felhasználó) elfogadja az alábbi Felhasználási feltételeket.

  • A Honlap egésze vagy részei, grafikus (fotó, videó) elemei, szövege, programkódja, technikai megoldásai, design-ja szerzői jogvédelem alatt állnak, szerzői jogi jogosultja az Üzemeltető.

  • Az Üzemeltető előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a Honlapon található grafikus elemek, szöveges tartalmak egészéről vagy azok részeiről másolatot készíteni, azokat tárolni, továbbadni, közzé vagy letölthetővé tenni, kereskedelmi forgalomba hozni, reprodukálni, kifejezetten tilos azokat üzleti célból felhasználni. Tilos a Honlap technikai, programozási megoldásait lemásolni, bármilyen módon felhasználni, reprodukálni. Engedélyezett a Honlap saját funkciói által letöltésre vagy nyomtatásra kínált dokumentumok magán célú felhasználás keretein belül történő tárolása, kis példányszámú nyomtatása.

  • Tilos a honlapon elérhető funkciók megkerülésével a Honlaphoz tartozó adatbázisból adatokat kinyerni, az adatbázist módosítani, lemásolni, abban új adatokat elhelyezni vagy meglévő adatokat felülírni. Tilos a Honlap kódjának bármilyen módszerrel történő módosítása.

  • Kötbér-megállapodás

    Az Üzemeltető saját szellemi tulajdonának, a honlap bármely grafikus, szöveges tartalmának, programkódjának, technikai megoldásának jogtalan felhasználásáért (a szerzői jogok megsértéséért, Felhasználási feltételek 2. és 3. pont), Üzemeltető a jogtalan Felhasználó felé kötbért számít fel. A kötbér összege naponta (minden érintett nap után) 80 000 Ft + ÁFA, azaz nyolcvanezer magyar Forint + ÁFA. Amennyiben a jogtalan felhasználás időtartama, napjainak száma nem bizonyítható egyértelműen, úgy Üzemeltető – a szerzői jogsértéssel érintett napok számától függetlenül – egyszeri, 45 napra számított kötbért számít fel. A jogtalan Felhasználó a kötbér megfizetésével nem válik jogosulttá a jogtalanul felhasznált tartalom felhasználására (tárolására, továbbadására, közzé vagy letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára, üzleti célból történő felhasználására, reprodukálására, másolat készítésére), ahhoz mindenképpen az Üzemeltető írásbeli hozzájárulása szükséges. A jogtalan Felhasználót terheli a jogtalan felhasználás bizonyításához igénybe vett közjegyzői közokiratba foglalt tartalomtanúsítás költsége, valamint a jogsértés megszüntetéséhez kapcsolódó ügyvédi- és perköltség. A tartalom jogtalan átvételével Felhasználó kifejezetten elfogadja e kötbér-megállapodást.

  • A Honlapon megjelenő termékek és szolgáltatások feltüntetett árai tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy az árakat bármikor, következmények nélkül módosíthassa.

  • A Honlapon található szöveges vagy képi tartalmak, információk csak tájékoztató jellegűek, Üzemeltető nem garantálja azok naprakész állapotát. A honlapon található adatok, információk felhasználásából eredő károkért Üzemeltető felelősséget nem vállal.

  • A honlapon található termékfotók, termékvideók illusztrációk, a termékek megjelenése a valóságban eltérhet. Üzemeltető nem garantálja, hogy a termékfotón megjelenő termék teljes mértékben, minden tulajdonságában megegyezik a bemutatóteremben megtekinthető, azonos megnevezésű, azonos termékkódú termékkel.